Hoe kan ik bestellen?

Bestellen kun je doen d.m.v. de roze bestelknop of het sturen van een e-mail naar info@kleinenkleurig.nl. Hierin kun je aangeven wat je graag zou willen en wanneer je de traktatie nodig hebt. Ook een foto kan op deze manier meegestuurd worden. 


Wat is de werkwijze?

Wij maken altijd eerst een voorbeeld, zodat je van te voren kunt zien hoe de traktatie gaat worden. In overleg komen we dan samen tot een mooi eindresultaat.


Ben ik gebonden aan een minimum aantal?

Nee, of je nu 1 of 50 traktaties nodig hebt, dat maakt niet uit.


Hoe lang duurt het voor ik de traktaties in huis heb?

We kunnen de traktaties over het algemeen snel leveren. Na jouw akkoord op het voorbeeld gaan we meteen aan de slag en proberen wij de bestelling binnen 2 dagen bij jou af te leveren. De traktaties versturen wij via PostNL, en kunnen in overleg ook afgehaald worden. 


Hoe kan ik betalen?

Omdat wij geen webwinkel zijn, kun je bij ons niet met i-deal betalen. Wij vragen de bestelling vooruit te betalen, maar je ontvangt bij je bestelling ook een faktuur met daarop alle betaalgegevens.
De prijzen die aangegeven staan bij de artikelen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.


Waarom hebben jullie geen winkelmand op de website?

Wij vinden het leuk om persoonlijke traktaties te maken. Dit kan alleen als er ook persoonlijk (mail)contact is met klanten. Op deze manier kunnen wij alles helemaal naar wens maken. Er gaat bij ons nooit iets de deur uit waarvan je geen voorbeeld hebt gezien en samen komen we altijd tot een mooi persoonlijk eindresultaat.


Plaatsen jullie ook foto's op de website en facebook/instagram?

Ja, op onze website en op Facebook/Instagram plaatsen wij regelmatig foto's van door ons gemaakte traktaties. Natuurlijk doen we dat niet voordat je de traktaties hebt uitgedeeld, want anders is het geen verrassing meer. Heb je dat liever niet (om privacy-redenen bijvoorbeeld), geef dit aan ons door dan zullen wij ze niet plaatsen op onze website of op Facebook/Instagram.


Wat kunnen jullie nog meer?

Omdat wij alles op maat maken, is er heel veel mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden, dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen. Bij de specials kun je zien wat wij inmiddels voor andere klanten hebben gemaakt.

© 2016 - 2021 Klein & Kleurig | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel