Februari 2017

Wat gaat de tijd toch snel. Inmiddels is het alweer februari en hebben we het de afgelopen maanden erg druk gehad! De maand december hebben we mooie kerstattenties mogen maken en zijn we druk bezig geweest met uitbreiden van het assortiment. De slingers worden inmiddels regelmatig besteld en maken we natuurlijk in dezelfde stijl als de traktaties. Hierdoor is geen slinger hetzelfde en ook het aantal letters/plaatjes kun je zelf aangeven.

Verder zijn we tegenwoordig in het bezit van een snijplotter en een transferpers. Dit biedt weer heel veel nieuwe mogelijkheden en op de website hebben een nieuw kopje "bedrukking" gemaakt. Zo kunnen we hout bestickeren, maar ook kleding kunnen we bedrukken. Verder bestickeren we op glas en kunnen alles, net als al onze overige traktaties, personaliseren. 

We blijven open staan voor nieuwe ideeën, en vinden het ook superleuk om van iedere bestelling iets moois te maken. Of dit nu kindertraktaties zijn, (bijpassende) kleine kadootjes of een idee van jullie zelf uitwerken. Met elkaar komen we altijd tot een mooi eindresultaat, en wij zijn natuurlijk pas tevreden als JIJ dat ook bent!!

We zijn te vinden op:
Instagram 
https://www.instagram.com/kleinenkleurig/
Facebook https://www.facebook.com/klein.enkleurig/


November 2016

Sinterklaas is duidelijk weer in het land. We hebben al veel bestellingen mogen maken en zijn hier nog steeds druk mee bezig. Ook scholen en een gymnastiekvereniging wisten ons te vinden. Leuk om hier iets voor te kunnen betekenen en natuurlijk maken we dan gebruik van het logo van de school / vereniging. 

Na Sinterklaas gaan we ons straks weer richten op de Kerst. Ook hier hebben we inmiddels al een paar grote opdrachten gekregen om kerstattenties te verzorgen. We gebruiken hier de kleine glazen potjes voor, nieuw in ons assortiment. Deze zijn op verschillende manier te bedrukken en worden natuurlijk gepersonaliseerd en naar wens gemaakt.

Verder willen we ons assortiment binnenkort uitbreiden met verschillende slingers. Ook deze zullen we op maat maken en aanpassen aan ieder gewenst thema. Wanneer we zover zijn, zullen we een leuke actie plaatsen op onze facebookpagina.

Groetjes,

Marijke


Oktober 2016

De afgelopen periode is er veel gebeurd bij Klein en Kleurig. We hebben ons ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en zijn dus officieel verder gegaan als bedrijf.

We hebben onze website helemaal vernieuwd en weer veel nieuwe artikelen aan ons assortiment toegevoegd. Zo zijn we druk bezig met het maken van sleutelhangers en gekleurde bekers/bakjes.

Verder hebben we nu de mogelijkheid tot het versturen van nieuwsbrieven, zodat we nieuwe artikelen meteen kunnen delen met jullie.
Helaas konden we ons gastenboek niet meenemen naar de nieuwe website, maar gelukkig weten veel mensen ons te vinden en krijgen we via de mail veel positieve reacties op de website, waar we natuurlijk erg blij mee zijn.

Ook op ontvangen bestellingen wordt positief gereageerd en onze persoonlijke benadering wordt gewaardeerd. Op Facebook hebben we ruim 750 volgers, en we hopen natuurlijk dat dit aantal steeds verder uitbreidt.

De komende tijd gaan wij, naast de lopende bestellingen ook weer leuke dingen maken voor Sinterklaas en Kerst, houdt daarvoor de website en Facebook/Instagram in de gaten.

Groetjes,

Marijke


Juni 2016

Nieuw in het assortiment zijn de vilten sleutelhangers. Te bestellen in verschillende kleuren en lettertypes. Leuk om te trakteren, of om je juf of meester te bedanken voor het leuke schooljaar.

Verder zijn we de 1000 bestellingen ruim voorbij en hebben we weer heel veel leuke en positieve reacties mogen ontvangen.

Bestellen kan nog steeds via info@kleinenkleurig.nl

Groetjes, Marijke


Januari 2016

Voor iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar! We hebben weer veel zin in het nieuwe jaar en hopen de komende tijd de 1000e bestelling binnen te krijgen.

Ook staan er weer nieuwe traktaties op de planning en vanaf vandaag zijn dat alvast de bak-traktaties. Leuk als kadootje voor de juf, maar ook zeker de wat oudere kinderen zullen dit leuk vinden om uit te delen of te trakteren op een kinderfeestje. 

Groetjes, Marijke


Oktober 2015

Wat zijn er de laatste weken weer veel positieve reacties binnen gekomen n.a.v. het leveren van de traktaties. Heel fijn om te horen!

Wat we ook heel fijn vinden is het vertrouwen wat jullie in ons hebben. Velen komen ieder jaar weer terug om een leuke traktatie te bestellen. Dit waarderen we enorm! Steeds proberen we er dan weer iets moois en persoonlijks van te maken, zodat trakteren iedere keer weer een feestje is.

Vanaf vandaag zijn ook de Sinterklaas-traktaties weer te bestellen. Zit je bijvoorbeeld in de ouderraad en ben je op zoek naar persoonlijke kadootjes voor in de schoen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Natuurlijk kunnen we het logo van de school of het kinderdagverblijf hierin verwerken. Maar ook schoenkadootjes voor thuis maken we graag.

Kijk voor leuke ideeën op www.kleinenkleurig.nl 

Groetjes, Marijke


Juni 2015

Afgelopen maanden zijn drukke maanden geweest voor Klein & Kleurig. Superleuk, we hebben veel mogen maken! En wat een hoop positieve reacties heeft dat opgeleverd, erg fijn om te horen allemaal!

Inmiddels zijn we hard op weg naar de 500 LIKES op facebook, waar we erg blij mee zijn. Verder hebben de website weer aangepast met nieuwe foto's en voorbeelden.

Bestellingen worden de komende tijd ook gewoon aangenomen en verwerkt. Iedereen een hele fijne vakantie gewenst!

Groetjes, Marijke


April 2015

Afgelopen weken hebben we weer veel mooie / leuke bestellingen mogen maken, waar we veel positieve reacties op hebben gekregen. Inmiddels hebben we nog meer keuze-mogelijkheden om de inhoud van een traktatiezakje zelf samen te stellen. Vul je het zakje liever met snoepjes of koekjes, of misschien wel met een doosje smarties? En wil je een extraatje erbij in de standaard-zakjes, vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

Naast de traktatiezakjes en knijpfruitwikkels is er ook steeds meer vraag naar koek- en chocoladereep-wikkels. De persoonlijke chocoladerepen zijn ook zeer geschikt als kleinigheidje voor juffen en meesters.

Met de lente en zomer in aantocht, gaan we ons de komende periode richten op bellenblaas-wikkels. Bestellen hiervan is al mogelijk, binnenkort vind je hier meer van op de website.

Groetjes, Marijke


Februari 2015

De laatste tijd krijgen we steeds meer vragen of we iets kunnen maken wat niet op de website staat. Dit vinden we erg leuk, het is juist een uitdaging om samen met de aanvrager er iets leuks van te maken. Zo hebben we op dit moment diverse aanvragen van bedrijven, voor huwelijksbedankjes en geboorte-attenties.

Ben je ook op zoek naar iets persoonlijk voor een speciale gelegenheid, maar kom je dit niet tegen op de website? Mail ons gerust met je vraag, je voorstel of je idee. Dan gaan we samen met jou kijken naar de mogelijkheden.

Voor onze vaste items kun je natuurlijk ook een kijkje nemen op onze website. Ook zijn er weer nieuwe inhouden toegevoegd bij de traktatiezakjes.

Groetjes, Marijke


Januari 2015

2014 was een mooi jaar voor Klein en Kleurig. We hebben heel veel mensen blij kunnen maken met onze persoonlijke traktaties. En behalve veel nieuwe likers zijn er ook mooie recensies geschreven. Daar zijn we erg blij mee!

Ook de eerste bestellingen voor 2015 zijn inmiddels binnen, en natuurlijk blijven we open staan voor jullie ideeën. Neem gerust eens een kijkje bij de specials.

Nieuw in het assortiment zijn de uitnodigingen. Ze worden helemaal gemaakt naar wens. Er is keuze uit een enkele of een dubbele kaart, en worden geleverd met envelop.

Groetjes, Marijke


November 2014

Afgelopen weken hebben we 15 kinderen blij gemaakt met een kleine verrassing. Dit was niet het enige extraatje, ze kregen ook nog eens 10% korting op hun bestelling. En dit allemaal om te vieren dat we al 500 bestellingen hebben mogen maken.

Inmiddels zijn we druk bezig met Sinterklaas. Een aantal scholen, bedrijven en een koor maakt hier gebruik van. Maar ook persoonlijke schoenkadootjes zijn inmiddels de deur uit.

Verder komen er ook steeds vaker aanvragen voor knijpfruitwikkels. Deze zijn te bestellen in elk gewenst thema en worden voor elk soort knijpfruit op maat gemaakt.

Groetjes, Marijke


Oktober 2014

De eerste aanvraag om sinterklaas-schoenkadootjes te verzorgen voor een school is al weer binnen! Wil je ook een persoonlijk kadootje voor je zoon of dochter, of misschien wel voor jouw school, vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

Omdat Klein & Kleurig bijna 5 jaar bestaat en we binnenkort ook het aantal van 500 bestellingen bereiken, komt er binnenkort een leuke kortingsactie. Houdt hiervoor Facebook en de website goed in de gaten!

Groetjes, Marijke


Augustus 2014

Heel leuk om te zien dat jullie enthousiast zijn over Klein & Kleurig en iedere keer weer terugkomen om een leuke, persoonlijke traktatie te laten maken. Daarom proberen we regelmatig het assortiment uit te breiden, zodat trakteren iedere keer weer een feestje is.
Inmiddels zijn ook Koekwikkels toegevoegd aan ons assortiment.

Ook de inhoud van de traktatiezakjes kan steeds meer zelf samen worden gesteld, kijk maar eens bij de inhoud van de zakjes.

Verder hebben we al verschillende bestellingen gemaakt naar aanleiding van onze special-pagina. Een pagina met allerlei ideetjes, waar weer nieuwe ideeën uit ontstaan, leuk!

Onze Facebook-pagina is inmiddels omgezet naar een bedrijven-pagina en we hebben al bijna 350 likes! Het zou leuk zijn als dit aantal nog verder groeit de komende tijd. En wat zeker goed is om te lezen zijn de eerste positieve recensies.

Groetjes, Marijke

© 2016 - 2021 Klein & Kleurig | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel