Wij zijn in 2009 gestart met Klein & Kleurig. Toendertijd kleinschalig in een klein kamertje, maar inmiddels uitgegroeid tot een zelfstandig bedrijf. Met z'n tweeën runnen wij ons bedrijf in een mooi verbouwde werkruimte. Waar Ronald de website en opmaak voor zijn rekening neemt, onderhoudt Marijke het persoonlijke contact en zorgt voor de afwerking en verzending van de traktaties.

Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk, met elkaar komen we tot een mooi eindresultaat en leveren dus ook pas uit als alles naar tevredenheid is. Elke bestelling is uniek en persoonlijk, vandaar dat je op onze website ook geen winkelmand vindt.

Onze kracht ligt in het personaliseren van traktaties. Dit kan aan de hand van een bestaand thema zijn, aangevuld met eigen foto, maar ook een eigen idee werken we graag voor jou uit.
We denken graag met je mee!

We hanteren geen minimum aantal en rekenen geen opmaakkosten. We leveren snel en verzorgd werk en onze bestellingen komen uit het gehele land, en soms zelfs daarbuiten. Veel klanten komen graag bij ons terug, en dat waarderen we zeer!

Vraag gerust informatie en kijk eens rond op onze website. Wij verzorgen graag jouw persoonlijke traktatie.

Wij zijn pas tevreden als JIJ het ook bent!

Ronald en Marijke

 

 

 

© 2016 - 2020 Klein & Kleurig | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel